huen
NÉZŐKNEK
VERSENYZŐKNEK
SAJTÓ
INTERJÚK

Tisztelt Versenyz?k, Szurkolók, Érdekl?d?k!

(2005-08-25 14:11:39)

Elindult oldalunk új szemlélettel, hogy minél több segítséget, információt nyújtson az idelátogatónak! Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll.

A mediterrán hangulatú város, Pécs és környéke immár 38. alkalommal várja a magyar és a külföldi raliversenyzõket, a mindig nagyszámú lelkes közönséget és az elektronikus és írott sajtó érdeklõdõ képviselõit, hogy ebben az évben is részesei legyenek egy hagyományosan jó hangulatú és izgalmas raliversenynek. 
 
A rendezvény fõ mottója: „Védjük a természetet!”. A verseny nagyrészt tájvédelmi körzeteket érint, ezért kiemelt feladatunk a természet védelme, óvása.

A közönség megtekintheti a pénteki napon sorra kerülõ prológot (színezve veterán autókkal), szombaton és vasárnap az érdekes és látványos kanyarokkal tarkított nagyhírû gyorsasági szakaszokat. Pécs központjában a céldobogóhoz érkezõ versenyzõket ünnepelheti, részt vehet az ünnepélyes díjkiosztón. Tartalmas és jó szórakozást kínál részükre az ez idõben zajló Pécsi Napok sok más nívós rendezvénye is.

A versenyzõk részére egy „pörgõs”, színvonalas versenyt tervezünk a hagyományos és kedvelt gyorsasági szakaszokon.  Jó mérkõzést vívhatnak – mindvégig aszfalton.

A városnak egy színvonalas, jó rendezvényt kívánunk szervezni, amely szerves része a nagy múltú Pécsi Napok kavalkádjának, sokszínûségének.

idomeres.hu
Főtámogató
http://www.ahbrt.hu

Támogatók
http://www.seiko.hu/
http://www.technotrade.hu/
http://www.vorosauto.hu/
http://www.drw-zone.hu/
http://www.pecsisport.hu/
http://www.fotoplus.hu/
http://www.pecsplaza.hu/
http://www.segafredo.hu/
http://www.garrone.hu/
http://www.adasmkft.hu

© 2005. J-Group Fotoprint Kft. | Copyright
A verseny internetet szolgáltatója a Drávanet Rt.
MNASZ szponzorok